Levering

Surf and more betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

Levering ten aanzien van de klant in de hoedanigheid van consument vindt plaats doordat de zaak in macht wordt gesteld aan de klant. Na levering gaat het risico van de zaak over op de klant.

Surf and more bezorgt de artikelen binnen Nederland via PostNL, DHL en DPD zolang de voorraad strekt.

De klant is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan of aan hem ter hand worden gesteld.

Indien de klant op de plaats van de levering de zaak weigert af te nemen of nalatig is met het verstrekken van gegevens of instructies, die noodzakelijk zijn voor de levering, zullen de voor levering bestemde zaken worden opgeslagen voor risico en rekening van de klant, nadat Surf and more de klant hiervan op de hoogte heeft gesteld. De klant zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.

 

Leveringstermijnen

De levering zal plaatsvinden binnen een door Surf and more opgegeven termijn.

Indien voor de levering van de zaak een termijn overeengekomen of opgegeven is, dan is deze termijn slechts indicatief en nimmer te beschouwen als een fatale termijn.

Indien Surf and more gegevens of instructies nodig heeft van de klant, die noodzakelijk zijn voor de levering, vangt de leveringstijd aan nadat de klant deze aan Surf aan more heeft verstrekt.

Een indicatie van de levertijd van een artikel bedraagt in den beginsel 1 tot 3 werkdagen vanaf de besteldatum (tenzij anders is aangegeven bij een artikel wat wel bestelbaar is, maar niet op voorraad bij Surf and more. Deze zal dan vanaf de leverancier moet komen). De levertijd bedraagt in ieder geval niet meer dan 30 dagen, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Mocht de levertijd onverhoopt de maximale levertermijn van 30 dagen toch overschrijden, dan heeft de klant de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.

 

Bezorgadres en leveringsservice

Als de klant Surf and more bestelt kan deze zelf beslissen op welk adres de bestelling dient te worden bezorgd. Indien hij zijn keuze achteraf wil wijzigen, kan hij dit doen door te bellen met de Surf and more webshop. Verzoeken tot wijziging van het bezorgadres kunnen enkel worden ingewilligd indien de bestelling nog niet is verzonden.

 

* Uitzonderingen van levertijden en verzendkosten

Wij proberen altijd uw product zo snel mogelijk te leveren. Soms hebben wij helaas te maken met variabelen waardoor de levertijd van één werkdag niet altijd haalbaar is. Deze variabelen zijn; interfiliale bestellingen, niet voorradige producten en andere onvoorziene omstandigheden.

 

Pakketten die groter zijn dan 170cm in lengte.

Dit kan van invloed zijn op de levertijd en kosten van de verzending. Indien er een artikel wordt besteld waarbij het uiteindelijke formaat groter is dan 170cm in lengte en of naar het buitenland gaat vervalt de regel over de verzendkosten en passen wij hier een door PostNL, DHL of DPD aangegeven tarief toe.